НАСТАВЉАМО

На јавном Конкурсу за доделу средстава за подршку Пројектима цивилног друштва у области заштите животне средине у 2019.години, које је расписало Министарство заштите животне средине, Пројекат Покрета горана Србије Школа лековитог биља “Копаоник 2019.године“ прихваћен је делом за суфинансирање. Циљ Пројекта је стицање нових знања из ове области у функцији унапређења еколошког образовања деце, младих и других заинтересованих учесника различитих структура и занимања.

Програм Школе  28 пут реализујемо на подручју Националног парка “Копаоник“ од 20 до 27 јула. Учесници ће бити смештени у хотелу АПП “Копаоник“ у Брзећу. Руководилац школе је проф. Др. Ружица Игић. У раду школе узеће учешће 40 полазника  са пројектним тимом.

Успешно завршена Школа лековитог биља
“Копаоник 2019.године“

Доделом награда најуспешнијим учесницима у квизу знања и на тесту успешно је завршена 28 Школа лековитог биља “Копаоник 2019.године“. Програм школе реализован је од 20-27.јула 2019.године на подручју Националног парка Копаоник. У раду школе узело је учешће 39 полазника са подручја Републике Србије. Радом школе руководила је проф.др. Ружица Игић, са тимом сарадника. Организовање овогодишње школе суфинансирало је Министарство заштите животне средине, без чије помоћи неби била ни организована.